Ua lipotia mai e le IHG Hotels & Resorts le toe faʻaleleia malie i le kuata muamua

InterContinental-London

Na'o le fa pasene o meatotino fa'atautaia e le IHG Hotels & Resorts na tumau tapunia i le kuata muamua, a'o fa'aauau pea ona toe tau le sau'ai faletalimalo mai le fa'ama'i Covid-19.

O tagata nofoia i le silia ma le 5,000 faletalimalo o loʻo tatala, peitaʻi, na tu i le 40 pasene.

Fai mai le IHG, o le vaega RevPAR na paʻu i lalo i le afa pe a faʻatusatusa i le muamua-Covid-19 kuata muamua o le 2019.

Keith Barr, pule sili o le IHG Hotels & Resorts, fai mai: "Na faʻaauau pea le faʻaleleia o fefaʻatauaiga i le kuata muamua o le 2021, faʻatasi ai ma le IHG o loʻo faʻatumauina lona tulaga maualuga o le alamanuia i maketi autu ma vaʻaia le malosi o le faʻatinoga i tatalaina ma saini aʻo faʻalauteleina a tatou faʻailoga le lalolagi.

“Sa i ai se pikiina iloga i le manaoga ia Mati, aemaise lava i le US ma Saina, lea na faaauau ia Aperila.

"E ui ina tumau pea le lamatiaga o le feteʻenaʻi mo le paleni o le tausaga, o loʻo i ai le faʻamaoniga manino mai faʻamaumauga i luma o faʻamaumauga o le faʻaleleia atili aʻo tatou vaʻavaʻai i masina o i luma."

IHG o loʻo mafai nei ona suia le 80 pasene o le 2019 tau mo potu.

I totonu o Europa, Sasaʻe Tutotonu, Asia ma Aferika, o le faʻaauauina o loka o lona uiga o le maualuga o le RevPAR e tele lava ina le suia mai le lua kuata muamua.

I Saina, ina ua uma ona aveese tapulaʻa femalagaaʻi i totonu o le atunuʻu, na vave ona toe maua mai le manaʻoga ia Mati agai i tulaga na vaaia i le afa lona lua o le 2020.

"Na matou tatalaina le isi 56 faletalimalo i le kuata, ma o nei avanoa fou na faʻamalieina ai faletalimalo ua aveesea o se vaega o la matou faʻaauau le taulaʻi i le faatumauina o le tulaga sili ona lelei mo a matou malo," o le faaopoopo lea a Barr.

“E fesoʻotaʻi ma lenei mea, o loʻo matou alualu i luma lelei i la matou iloiloga o fanua o Holiday Inn ma Crowne Plaza.

"O la matou paipa na faʻatupulaia i le 92 saini i le kuata, faʻauluina e a matou pisinisi taʻutaʻua midscale brands ma faʻaauau pea le malosi o le manaʻoga mo avanoa liliu."

 

Punavai: breakingtravel


Taimi meli: Me-08-2021
  • Muamua:
  • Sosoo ai:
  • Maua Auiliili Tau