E le'i o'o mai le tau maualalo o le fa'afaigaluegaina o faletalimalo i le fa'ama'i

O le tele o kamupani faletalimalo tetele i le lalolagi e leʻi manuia le tali atu i le faʻafitauli o faʻamaʻi.Ae latou te mananaʻo pea e faʻalauiloa le manatu e sili atu le taua i le lalolagi fesoʻotaʻiga nai lo le avea o se tagata tutoʻatasi.E manaʻomia e le aufaipisinisi laiti ona talia lenei manatu ina ia mafai ai ona faoa le avanoa o le tumutumu turisi i le taumafanafana.

O le tele o le aufaipisinisi e talitonu o le faaletonu o le tamaoaiga e le o se avanoa lelei, ae i le 2008, e tele kamupani na faʻatau mai i lenei vaitau.

O le a tutusa lava i le taimi o le faʻamaʻi, ae o le taimi nei e leai se galu o tau taugofie o loʻo faʻatali i ai le aufaipisinisi faletalimalo.O tupe teu fa'afaigaluega o lo'o fa'atatau i faletalimalo e fa'asalalau atu fefa'ataua'iga toetoe o vaiaso uma, ma kamupani tetele fa'afaigaluega e pei o Blackstone ma Starwood Capital o lo'o fefa'ataua'i fo'i i pisinisi faletalimalo.

 

The Low Price Tide of Hotel Investment in the Epidemic has Not Arrived

Na taua e Pulesili o nisi o kamupani faletalimalo tetele e tatau lava ona latou faatali mo se avanoa.

Sebastien Bazin, Pule Sili o Accor, pei o le tele o pulega faletalimalo ma tagata suʻesuʻe pisinisi, na faʻailoa mai i le taimi o le faʻamaʻi, na faia ai e malo o atunuʻu eseese ituaiga o fesoasoani ma faʻateleina le fetuutuunai o nonogatupe, lea na faʻaolaina ai le tele o faletalimalo mai le faʻamaʻi.

O loʻo faʻamoemoeina o le a faʻaleleia atili le maketi o femalagaaiga i le lalolagi i le vaitau maualuga o lenei taumafanafana, pe a faasolosolo malie ona taofia e malo faiga fesoasoani.I masina a sau, o le nofoia o faletalimalo e ono sili atu i le 2019 tulaga.I le maketi a Saina, o le tulaga o femalagaaiga pisinisi a kamupani e pei o Marriott ua maualuga atu nai lo le 2019 i nisi masina o lenei tausaga.

Ae le o faletalimalo uma e faapena.O le tulaga toe faʻaleleia o le maketi o faletalimalo i taulaga tetele i le lalolagi o loʻo faʻaauau pea ona tuai i tua atu o tafaoga.Fai mai Bazin o nei avanoa tuputupu aʻe atonu e ono i le iva masina e tulaʻi mai.

O loʻo faʻamoemoeina le pisinisi faletalimalo o le tele o le faʻatupulaia o le a faʻaalia i kamupani tetele i le lalolagi e pei ole Accor, Hyatt poʻo le IHG.

O le tele o pisinisi pisinisi faletalimalo e mafua mai i le liua, o lona uiga, o tagata o loʻo iai faletalimalo e suia le faʻailoga poʻo le sainia o se maliega faʻailoga mo le taimi muamua.I le taimi o le faʻamaʻi, na manatu Pule Sili o kamupani tetele faletalimalo o le liua o le puna autu lea o le faʻatupulaia o pisinisi, ma o le faʻatupeina o le fausiaina o faletalimalo fou na manino lava e sili atu nai lo le masani.

Mafaufau i le tele o kamupani faletalimalo e fuafua e taulai atu i le liua, atonu e manatu se tasi o le manuia o le liua e gata.Atonu e manatu nisi tagata o le liua o le a mautinoa lava le avea ma se ta'aloga e leai se aofa'iga, ae talitonu Hyatt o lo'o i ai pea le tele o auala i le lumana'i.

Ae ui i lea, talu ai o loʻo manaʻo le au faʻatautaia o loʻo tauivi e faʻaogaina nisi o faʻamanuiaga o faʻailoga tetele, e pei o faʻasalalauga faʻavaomalo, faʻalauiloa tagata faʻatau, ma polokalame faʻamaoni, o nei kamupani ma le tele o isi e faʻamoemoe e siitia a latou fua faatatau o le liua i lenei tausaga.

 

 

Aveese mai Pinchain


Taimi meli: Iuni-15-2021
  • Muamua:
  • Sosoo ai:
  • Maua Auiliili Tau