Ole Numera o Fa'ailoga Fa'ailoga Taugatā na O'o ile Tulaga Fa'asolopito ile Lima Tausaga ua tuana'i

Tusa lava po'o ni fa'ailoga fou, o fa'ailoga vaeluagalemu o lo'o avea ma malosiaga autu i le sainia o konekarate i tausaga talu ai nei.O le numera o konekarate na sainia e 245, o se faʻaitiitiga o le 40% i lea tausaga ma lea tausaga, ma o le muamua faʻatupulaia le lelei i le lima tausaga i le talafaasolopito.E mafua ona o le fa'ata'ita'iga fa'aola fa'aola fa'ato'a fa'afaigaluegaina o faletalimalo i totonu o va'aiga ma uiga vaivai o aseta e fa'aitiitia le tete'e atu i lamatiaga.E faigata ona tu'uina atu i le aufaipisinisi le fa'atuatuaina o tupe fa'afaigaluega i se si'osi'omaga le mautinoa o maketi.

The Number of Luxury Brand Signings Reached A Historical Peak in the Past Five Years

I le faʻatusatusa i le ogatotonu o faʻailoga, o le aofaʻi o konekarate na sainia e le ogatotonu o le maualuga, maualuga ma le taugata ua faʻateleina i le 11%, 26%, ma le 167% i le 2020. Ole numera o konekarate na sainia e faʻailoga taugata. ua ausia lona maualuga i le lima tausaga talu ai.Ole fua ole tuputupu aʻe e lona lua foi ile 2018, e oʻo atu ile maualuga lona lua i tausaga talu ai nei.

 

O le mafuaaga patino o le siosiomaga maketi i lalo o le aafiaga o le faʻamaʻi e fesuisuiaʻi ma faigata.O aseta a le faletalimalo maualuga ma luga atu e sili atu ona fiafia i ai le aufaipisinisi o loʻo taulaʻi i le faʻatumauina o tau tumau ona o lo latou faʻaleleia atili o tau mo se taimi umi.I le taimi lava e tasi, o loʻo faʻaauau pea ona agai i luma le femalagaaʻi pisinisi, ma faʻatasi ai ma le faasolosolo malie o le faʻalauiloaina o aso malolo a le atunuʻu ma isi faiga, o aʻai fou muamua-vaega, malosi lona lua-vaega aai ma nofoaga tafafao maimoa ua amatalia le atinaʻe vave, lea e maua ai se lautele lautele. li'o atinae mo ituaiga taugata.

four seasons hotel moscow

Afai e amanaia ituaiga fou, o le numera o saini i le ogatotonu i le maualuga-maualuga ua siitia maualuga, o se siitaga o le 109% pe a faatusatusa i le 2019. E mafua ona o uiga tulaga ese o le ogatotonu i le maualuga ituaiga.Mai le vaaiga o aseta, o le uluai tupe teufaafaigaluega o faletalimalo i le ogatotonu i le maualuga-maualuga e matua mafai lava ona pulea, ma i lalo o le nofoaga o le faʻaogaina lelei ma le tausiga, e mafai ona latou fiafia i se tulaga faʻapitoa mo le talisapaia o aseta;mai le va'aiga o fa'ailoga, o fa'ailoga o le ogatotonu i le maualuga-maualuga e i ai se a'afiaga i le tulaga o le taulaga ma le matua o maketi.O manaʻoga e laʻititi laʻititi nai lo le maualuga ma luga o faʻailoga, lea e mafai ona ausia ai le loloto o le goto maketi.I le taimi lava e tasi, e mafai foi ona fetaui ma le numera tele o atinaʻe pisinisi itumalo i totonu o le taulaga, ma e iai se avanoa lautele mo atinaʻe faʻaitulagi.

 

I se tulaga lautele, e tusa lava pe o ni ituaiga fou e mafaufauina i lenei tausaga, o le le tumau o le aʻafiaga o le faʻamaʻi e leʻi i ai se aafiaga taua i luga o le umi o le faʻafaigaluegaina o faʻataʻitaʻiga o le ogatotonu i le maualuga ma luga atu o faletalimalo.


Taimi meli: Iuni-04-2021
  • Muamua:
  • Sosoo ai:
  • Maua Auiliili Tau