E lima pito i luga o le US setete mo le atinaʻeina o faletalimalo ile Q2 2021

Top five US states for hotel development in Q2 2021

Ole aofaiga ole 1,560 faletalimalo ma 304,257 potu o loʻo i ai nei ile paipa ile US, e tusa ai ma a matou tagata suʻesuʻe.Matou te vaʻavaʻai totoʻa i setete pito i luga e lima.

Kalefonia

O Kalefonia e pito i luga lo tatou tulaga, ma 247 faletalimalo tatala ma 44,378 potu ua fuafuaina i tausaga oi luma.E foliga mai o loʻo tumau pea le faʻatuatuaga a le aufaipisinisi i le Golden State e ui lava i le malaga talu ai nei a Covid-faʻaosoina o le tele o kamupani tekonolosi.

LA o le maketi sili ona malosi i le taulaga ma 52 poloketi ma 11,184 potu o loʻo galue.E mulimuli atu San Francisco i faletalimalo fou e 24 ma potu e 4,481, ae o le a maua e San Diego le 14 meatotino faaopoopo ma 2,850 ki.

E tusa ai ma galuega faatino e mata'ituina i Kalefonia, matou te mana'o e fa'aalo'alo i masalosaloga masani e fa'atatau i se tasi o lo'o fa'asalaina i lalo o le radar e o'o mai i le taimi nei, Hilton Garden Inn San Jose.I le tali atu i le tula'i mai o le taulaga ose malosiaga tau tamaoaiga o le lalolagi, o lenei faletalimalo fou e 150-ki e le taumate o le a fiafia i tagata femalagaa'i pisinisi faapea foi tagata tafafao maimoa pe a tatalaina i le Q3 2021.

Florida

O le Sunshine State e o'o mai i le tulaga lua i le aotelega, ma 181 faletalimalo fou ma 41,391 ki na fa'aulu.O se nofoaga lauiloa mo pisinisi ma taimi paganoa, Miami o le a vaʻaia meatotino 38 ma 9,903 potu tatala o latou faitotoʻa - e le aofia ai le 13 poloketi ma potu 2,375 penitala i totonu mo Miami Beach lata ane.Ma o Orlando o le a maua 24 faletalimalo fou ma 9,084 ki.

Matou te fautuaina faapitoa le vaʻavaʻai totoʻa ile Miami Wilds Family Lodge Hotel.O lenei faletalimalo e 200 potu o le a avea ma vaega o le paka autu o Miami Wilds, lea o le a faʻaalia ai le 20-eka vai ma fale faʻatau oloa faʻaonaponei, pe a tatalaina i le amataga o le 2021.

Texas

O le mea ua ta'ua o le Lone Star State e tulaga tolu i la tatou lisi ona o le mea moni e 125 faletalimalo e 25,153 potu o le a tatalaina iinei i se taimi lata mai.O le kuata o nei meatotino (32) o loʻo faʻatatau i le vaega lima-fetu, ae o le isi (93) o loʻo faʻatatau tonu i le vaega fa-fetu.

Austin o le a vaʻaia le tele o le tuputupu aʻe i luga o le taulaga i lea taulaga, ma 24 galuega faatino ma 4,666 potu i le paipa.E mafai ona mafua lenei mea ona o le tele o kamupani tetele ua siitia lo latou ofisa autu i le laumua o Texas i le tausaga talu ai.O Houston, le taulaga suauʻu a le setete, o le a maua 14 fale faʻaopoopo ma 3,319 potu faʻafuaseʻi, ae 12 faletalimalo ma 2,283 ki o le a tulaueleele i Dallas.

O lo'o tu sa'o i le va o Dallas ma Fort Worth, o le Homewood Suites fa'alautele e Hilton Grand Prairie e aoga tele le mulimuli ai.O le a avea ma vaega o se fanua fa'ailoga lua fa'atasi ma le Hilton Garden Inn, ma ofo atu 130 potu fa'apea fo'i ma le 10,000 sq ft o le avanoa mo fonotaga.O lo'o iai fo'i fuafuaga e fausia ni fale'aiga fou ma nofoaga fa'atau oloa e lata ane i le faletalimalo.

Setete o Niu Ioka

I le avea ai ma fale o le Apu Tele, masalo e le tatau ona tatou ofo i le tulaga o le Setete o Niu Ioka i le lima pito i luga.E le itiiti ifo i le 118 faletalimalo o loʻo fuafuaina i le setete atoa, faʻaopoopo 25,816 ki i lana ofo mataʻina - e sili atu ma le afa o nei meatotino ua faʻatulagaina mo le Aai o Niu Ioka.

Faatasi ai ma le tele o galuega faatino o loʻo faʻaauau iinei, Aloft Niu Ioka Chelsea North e matua iloga lava ia i matou.Fa'atulaga e tatala i le fa'ai'uga o le 2022, o lenei faletalimalo e 531 potu o le a fa'afaleina i totonu o se fale mata'utia;o le façade o le a faia i luga o le tioata tioata i se mamanu loosely tautevateva, tuuina atu o se foliga tulaga ese, ma se terrace i fafo stylish e vaavaai atu i le Vaitafe o Hudson o se tasi o mea matagofie ua folafola mai.

Georgia

E maua e Georgia le tulaga lima i la matou fa'asologa, ma le 78 o lo'o lumana'i fa'alauiloa ma le 14,569 potu.O le laumua o le setete o Atlanta o le a vaʻaia le tele o gaioiga ma 44 avanoa ma 9,452 ki, ae o Savannah o le a maua faletalimalo e fitu ma 744 potu, ma Alpharetta o le a vaʻaia meatotino faʻaopoopo e lima ma 812 ki.

Mo se faʻataʻitaʻiga sili o le faʻalauteleina o maketi o faletalimalo a Georgia, aua e te vaʻavaʻai atu i Bellyard, Atlanta, o le Tribute Portfolio Hotel, lea o le a tatalaina ia Me 2021. O lenei fale fou fou i le Westside Provisions District, e na o ni laʻa mamao mai le pito i luga o pa ma faleaiga a le taulaga. , o le a mitamita 161 potu malolo, o le tele o loʻo ofoina atu ni vaaiga mataʻina i luga o le lagi maualuga o le taulaga.

 

saunia e Juliana Hahn

Fa'ailoga:O lenei tala fou e mama mo le faʻamatalaga faʻamatalaga ma matou fautuaina le au faitau e siaki latou lava aʻo leʻi faia se gaioiga.E ala i le tuʻuina atu o faʻamatalaga i lenei tala fou, matou te le tuʻuina atu soʻo se faʻamaoniga i soʻo se auala.Matou te le faʻatagaina soʻo se noataga i le au faitau, soʻo se tasi e taʻua i tala fou poʻo soʻo se tasi i soʻo se auala.Afai ei ai ni au faʻafitauli i faʻamatalaga o loʻo tuʻuina mai i lenei tala fou faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi matou ma matou taumafai e faʻafesoʻotaʻi lou popolega.

 


Taimi meli: Apr-28-2021
  • Muamua:
  • Sosoo ai:
  • Maua Auiliili Tau